Biljardbord Pronto Ultra 7 fot inkl. bordplate - Custom made

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Biljardbord ”Pronto Ultra” 19 mm skifferskiva

Vi er veldig stolte over å kunne presentere Pronto Ultra – verdens tynneste biljardbord som også kan brukes som et spisebord! Pronto Ultra er laget med den nyeste teknologien der en CNC-produsert metallstamme kan matches med vakkert utskåret eik. Dette gjør det mulig å få et fint og slankt bord der tykkelsen på stammen bare er på 7 cm! Bordet har også et heisesystem som gjør det enkelt å justere høyden, perfekt for deg som vil heve bordet når du spiller for så å senke det igjen når du spiser. Bordet lages på bestilling og du har mulighet til å selv designe bordets utførelse. Velg treslag, farge (RAL-kode) finish, design på benene, farge på duk og mye mer! En ting er garantert – Pronto Ultra kommer til å leve opp til forventningene dine, både når det gjelder design og spillkvalitet!

Pronto Ultra produseres av biljardvaremerket Bilijardai som har sin produksjon i Europa. Bak varemerket står det to treingeniører som har valgt å satse på funksjonell design og materialer av høyeste kvalitet. Med et biljardbord fra Bilijardai får du mye biljardbord for pengene og et bord som holder hva det lover!

Symbol: K66 gummivallar Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Köp matchande biljardmöbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Hva er inkludert i kjøpet mitt?

Størrelse på hele bordet RAL-fargekode Skiferplate 3-delt (mm) Farge på duken (standard) Tilbehør som er inkludert Garanti
7 fot
(228x128,5 cm)
RAL Metalic 19 mm Camel S13 Bordplate & tilbehørspakke 10 år


Produktspesifikasjon:
• 19 mm skiferplate
• Yttermål: 231x131 cm
• Mulighet for å få bordet ditt helt Custom Made med RAL-farger og valg av farge på duken
• Bordplaten kan fås med glassplate eller treplate
• CNC-produsert metallstamme som gjør det mulig med en tykkelsen på stammen som kun er 7 cm
• Reguler høyden enkelt med hjelp av et heisesystem
• Ferdigkledt K66-vantgummi for en god stuss og veldig godt spill!
• Simonis høykvalitetsduk med veldig gode spillegenskaper laget for biljard på høyeste nivå
• Enkel montering
• 10 års garanti på biljardbordet
• Produsert i Europa

Ultra-serien
I Ultra-serien er også matchende stoler og køstativ, som kan spesialdesignes for å passe til akkurat ditt biljardbord.

Tilbehørspakke inkludert
Ved kjøp av dette biljardbordet er tilbehørspakke aPriorgaming inkludert (verdi 1995 kr). Når du kjøper et biljardbord av oss får du alltid rabatt på våre andre tilbehørspakker. Pass på å oppgradere til bedre køer og baller, se alle våre tilbehørspakker her.

Custom Made – design biljardbordet ditt selv
Sammen med Bilijardai tilbyr vi muligheten til å tilpasse biljardbordet ditt. Velg treslag, farge på bordet, farge på duk, design på benene, design på eventuell bordplate og mye mer. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss så forteller vi mer!

Kjøp matchende biljardmøbler
Til dette biljardbordet er det mulig å kjøpe matchende biljardmøbler. Sammen med Bilijardai gir vi deg muligheten til å spesialdesigne tilbehør og møbler slik at de matcher biljardbordet ditt på perfekt vis. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss så forteller vi mer!

Flere produktbilder

 

KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >