Biljardbord Rustic Texas 7 fot (Yttermål: 231x132 cm) - Custom made

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

“Rustic Texas” – et unikt og høykvalitativt biljardbord med vakre detaljer! Hele bordet er produsert i massivt tre, og med detaljer som skinnkurver eller dekorerte kurver får du den herlige, eksklusive følelsen! Med en 25 mm skiferplate og K66 vantgummi, får du et biljardbord med utmerkede spillegenskaper. Biljardbordet er utstyrt med romslige ballkurver, og finnes i størrelsene 7 og 8 fot. En flott og matchende biljardlampe kan kjøpes i tillegg, se i vårt tillbehør.

Rustic Texas produseres av biljardvaremerket Bilijardai, som har sin produksjon i Europa. Bak varemerket står to treingeniører som har valgt å satse på funksjonelt design og materialer av høyeste kvalitet. Med et biljardbord fra Bilijardai får du mye biljardbord for pengene og et bord som holder hva det lover!

Hvilken farge vil du ha på biljardduken din? Vi har en mengde ulike farger å velge blant – kontakt oss når du bestiller, så hjelper vi deg med å tilpasse bordet etter dine ønsker!

Symbol: Massivt tre Symbol: 25 mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Produsert i Europa Symbol: 10 års garanti Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Produktinformasjon:
• 25 mm skiferplate (3–delt)
• Produsert i Europa
• Unikt og rustikt design
• Justerbare føtter
• 10 års garanti på biljardbordet
• Ferdigkledte vant i 100 % gummi (K66 vantgummi) – gjør montering enklere
• Slitesterk duk av ull/nylon med utmerkede spillegenskaper (90 % ull, tykkelse 22 oz)

Tilbehør er inkludert
Til dette bordet er tilbehørpakken aPriorgaming inkludert (verdi 1995 kr). Pass på å oppgradere til bedre køer og baller! Se alle våre tilbehørpakker her.

Biljardbord Rustic Texas 7 fot:

Yttermål: 231x132 cm
Spilleoverflate: 198x99 cm

Biljardbord Rustic Texas 8 fot:

Yttermål: 253x141 cm
Spilleoverflate: 224x112 cm

Flere produktbilder

 

KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >