Biljardbord Basic Line hvit 6 fot inkl. bordplate - Custom made

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Bilijardai “Basic Line hvit” er et prisgunstig biljardbord som er produsert i Europa, som også kan brukes som et spisebord. Bordet er produsert i tre (MDF), og har en laminert, hvit overflate. Bordplaten kommer i to deler, er lett å ta av, og er inkludert i prisen. Biljardbordet finnes tilgjengelig i 6, 7 og 8 fot, og leveres med en flott, sort duk.

Biljardbordet “Basic Line hvit” leveres med en 19 mm skiferplate i tre deler. Biljardbordet Basic Line er relativt enkelt å montere, ettersom både vantene og spilloverflaten kommer ferdigkledt.

Biljardbordet Basic Line produseres av biljardvaremerket Bilijardai, som har sin produksjon i Europa. Bak varemerket står to ingeniører som har valgt å satse på funksjonelt design og materialer av høyeste kvalitet. Med et biljardbord fra Bilijardai får du mye biljardbord for pengene og et bord som holder hva det lover!

Symbol: 20 mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Hva er inkludert i kjøpet mitt?

Størrelse på hele bordet Produsert i tre Skiferplate 3–delt (mm) Farge på duk (standard) Tilbehør som er inkludert Garanti
6 fot
(209x119 cm)
MDF 19 mm Sort (nr. 56) Bordplate & Tillbehørspakke 3 år
7 fot
(228x128,5 cm)
MDF 19 mm Sort (nr. 56) Bordplate & Tillbehørspakke 3 år
8 fot
(253x141 cm)
MDF 19 mm Sort (nr. 56) Bordplate & Tillbehørspakke 3 år


Produktinformasjon:
• 19 mm skiferplate
• Produsert i tre (MDF)
• Enkel montering
• K66 vant i 100 % gummi sørger for behagelig sprett og svært gode spillegenskaper!
• Slitesterk duk av ull/nylon med utmerkede spillegenskaper (90 % ull, tykkelse 22 oz)
• Produsert i Europa

Tilbehør er inkludert
Til dette bordet er tilbehørpakken aPriorgaming inkludert (verdi 1995 kr). Når du kjøper biljardbord av oss, får du alltid rabatt på alle våre tilbehørpakker. Pass på å oppgradere til bedre køer og baller! Se alle våre tilbehørpakker her.

Flere produktbilder

 

KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >