Biljardbord Pronto Vision Roma 6 fot inkl. bordplate - Custom made

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Det europeiskproduserte biljardbordet Roma er bordet som kommer til å ta stuen din opp til neste nivå. Med design, kvalitet og funksjonalitet i fokus, er dette den optimale samlingsplassen for venner og familie. Bordet er i slank utførelse, slitesterkt og stabilt med en ramme som er konstruert av stål og edeltre (ek), en konstruksjon som er unik i sitt slag. Bordet har den unike funksjonen der man enkelt kan heve og senke bordet for å få en optimal høyde for å spille biljard, men også optimal høyde for bespisning.

Roma leveres med en 19 mm tykk skiferplate i tre deler. Uansett størrelse på bordet, gir biljardbordet Roma deg et biljardbord med svært gode spillegenskaper. Biljardbordet Roma er dessuten relativt enkelt å montere, ettersom begge vantene og spilloverflaten kommer ferdigkledte. Monteringen tar som regel cirka 2 timer.

Roma produseres av biljardvaremerket Bilijardai, som har sin produksjon i Europa. Bak varemerket står to ingeniører som har valgt å satse på funksjonelt design og materialer av høyeste kvalitet. Med et biljardbord fra Bilijardai får du mye biljardbord for pengene og et bord som holder hva det lover!

Symbol: Massivt tre Symbol: 20 mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Matchende biljardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Hva er inkludert som standard ved mitt kjøp av biljardbordet Roma?

Størrelse på hele bordet Produsert i tre Skiferplate 3–delt Farge på duk (standard) Tilbehør som er inkludert Garanti
6 fot
(209x119 cm)
Ek - nyans P1 (se bilde) 19 mm Grå Bordplate & Tillbehørspakke 10 år
7 fot
(228x128,5 cm)
Ek - nyans P1 (se bilde) 19 mm Grå Bordplate & Tillbehørspakke 10 år
8 fot
(253x141 cm)
Ek - nyans P1 (se bilde) 19 mm Brun Bordplate & Tillbehørspakke 10 år


Produktinformasjon:
• 19 mm skiferplate
• Hele bordet er produsert i massivt edeltre fra Europa (ek)
• Høyden kan enkelt justeres ved hjelp av et liftsystem
• Enkel montering
• Produsert i Europa
• 10 års garanti på biljardbordet
• K66 vant i 100 % gummi sørger for behagelig sprett og svært gode spillegenskaper!
• Slitesterk duk av ull/nylon med utmerkede spillegenskaper (90 % ull, tykkelse 22 oz)

Tilbehør er inkludert
Til dette bordet er tilbehørpakken aPriorgaming inkludert (verdi 1995 kr). Når du kjøper biljardbord av oss, får du alltid rabatt på alle våre tilbehørpakker. Pass på å oppgradere til bedre køer og baller! Se alle våre tilbehørpakker her.

Custom made – design bordet ditt selv!
Sammen med Bilijardai tilbyr vi muligheten til å spesialprodusere ditt biljardbord. Velg tresort, farge på bordet, farge på duken, design på beina, design på bordplaten, og mye mer. Kontakt oss så forteller vi mer!

Matchende biljardmøbler
Til dette biljardbordet finnes det matchende møbler å få kjøpt som passer perfekt til biljardbordet eller spisebordet ditt. En del benker leveres med en praktisk boks – perfekt til oppbevaring av biljardtilbehøret ditt! Kontakt oss så forteller vi mer!


Videoklipp: Bilijardai Pronto Vision

Flere produktbilder

 

KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >