Biljardbord Pronto Vision White 8 fot inkl. bordplate - Custom made

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Vision White er et biljardbord som med sitt moderne og tidløse utseende tiltaler både den trendy og den tradisjonelle kunden. Bordet er utrolig stabilt, ettersom det er laget av tre og har en innside av stål. Takket være kombinasjonen av en stålkonstruksjon og tre, er Vision White et biljardbord med et elegant utseende som likevel kan bevare en stabilitet på linje med et bord i massivt tre. Vision White leveres også med en stilren bordplate, noe som innebærer at biljardbordet også kan benyttes som et spisebord. Bordet er produsert i Europa i massivt edeltre (ask), og kan fås med et flertall ulike dukfarger.

Vision White leveres med en 19 tykk skiferplate i tre deler. Uansett størrelse på bordet, gir biljardbordet Vision White deg et biljardbord med svært gode spillegenskaper. Biljardbordet Vision White er dessuten relativt enkelt å montere, ettersom både vantene og spilloverflaten kommer ferdigkledte.

Vision White produseres av biljardvaremerket Bilijardai, som har sin produksjon i Europa. Bak varemerket står to ingeniører som har valgt å satse på funksjonelt design og materialer av høyeste kvalitet. Med et biljardbord fra Bilijardai får du mye biljardbord for pengene og et bord som holder hva det lover!

Symbol: Massivt tre Symbol: 20 mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Matchende biljardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Hva er inkludert som standard ved mitt kjøp av biljardbordet Vision White?

Størrelse på spilloverflaten Produsert i tre Skiferplate 3–delt Farge på duk (standard) Tilbehør som er inkludert Garanti
6 fot
(209x119 cm)
Ask - nyans E8 (se bilde) 19 mm Ljusblå (nr. 57) Bordplate & Tillbehørspakke 10 år
7 fot
(228x128,5 cm)
Ask - nyans E8 (se bilde) 19 mm Sort (nr. 56) Bordplate & Tillbehørspakke 10 år
8 fot
(253x141 cm)
Ask - nyans E8 (se bilde) 19 mm Blå (nr. 52) Bordplate & Tillbehørspakke 10 år


Produktinformasjon:
• 19 mm skiferplate
• Hele bordet er produsert i massivt edeltre fra Europa (ask)
• Unik stålkonstruksjon gir bordet et slankt utseende
• Enkel montering
• Produsert i Europa
• 10 års garanti på biljardbordet
• K66 vant i 100 % gummi sørger for behagelig sprett og svært gode spillegenskaper!
• Slitesterk duk av ull/nylon med utmerkede spillegenskaper (90 % ull, tykkelse 22 oz)

Tilbehør er inkludert
Til dette bordet er tilbehørpakken aPriorgaming inkludert (verdi 1995 kr). Når du kjøper biljardbord av oss, får du alltid rabatt på alle våre tilbehørpakker. Pass på å oppgradere til bedre køer og baller! Se alle våre tilbehørpakker her.

Custom made – design bordet ditt selv!
Sammen med Bilijardai tilbyr vi muligheten til å spesialprodusere ditt biljardbord. Velg tresort, farge på bordet, farge på duken, design på beina, design på bordplaten, og mye mer. Kontakt oss så forteller vi mer!

Matchende biljardmøbler
Til dette biljardbordet finnes det matchende møbler å få kjøpt som passer perfekt til biljardbordet eller spisebordet ditt. En del benker leveres med en praktisk boks – perfekt til oppbevaring av biljardtilbehøret ditt! Kontakt oss så forteller vi mer!


Videoklipp: Bilijardai Pronto Vision

Flere produktbilder

 

KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >