Biljardbord Torino 8 fot inkl. bordplate (Yttermål: 257x145 cm) - Svart duk

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Torino er et hvitt og elegant biljardbord som også kan benyttes som spisebord. Bordet er produsert i massivt edeltre fra Europa (bjørk), og har vakre, hånddreiede bein, noe som gir bordet en flott finish. Bordplaten kommer i to deler, er lett å ta av, og er inkludert i prisen. Torino finnes tilgjengelig med flere ulike dukfarger. Produsert i Europa. Med en fri høyde på cirka 60 cm og en total høyde på cirka 80 cm, er det enkelt å plassere stoler rundt bordet slik at man sitter komfortabelt.

Torino leveres enten med en 19 mm eller en 25 mm tykk skiferplate i tre deler. Tykkelsen på skiferplaten varierer etter størrelsen på bordet. Bordene med størrelsen 6, 7 og 8 fot leveres med en 19 mm tykk skiferplate, mens bordet på 9 fot leveres med en 25 mm tykk skiferplate. Uansett størrelse på bordet, så gir biljardbordet Torino deg et biljardbord med svært gode spillegenskaper. Biljardbordet Constantine er dessuten relativt enkelt å montere, ettersom både vantene og spilloverflaten kommer ferdigkledte.

Torino produseres av biljardvaremerket Bilijardai, som har sin produksjon i Europa. Bak varemerket står to ingeniører som har valgt å satse på funksjonelt design og materialer av høyeste kvalitet. Med et biljardbord fra Bilijardai får du mye biljardbord for pengene og et bord som holder hva det lover!

Symbol: Massivt tre Symbol: 25 mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Matchende biljardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Hva er inkludert som standard ved mitt kjøp av biljardbordet Torino?

Størrelse på hele bordet Produsert i tre Skiferplate 3–delt (mm) Farge på duk (standard) Tilbehør som er inkludert Garanti
6 fot
(209x119 cm)
Bjørk - nyans E8 (hvit laminert overflate) 19 mm Blå (nr. 52) Bordplate & Tillbehørspakke 10 år
7 fot
(228x129 cm)
Bjørk - nyans E8 (hvit laminert overflate) 19 mm Mørk grå (nr. 57) Bordplate & Tillbehørspakke 10 år
8 fot
(253x141 cm)
Bjørk - nyans E8 (hvit laminert overflate) 19 mm Sort (nr. 56) Bordplate & Tillbehørspakke 10 år
9 fot - 6 ben
(284x157 cm)
Bjørk - nyans E8 (hvit laminert overflate) 25 mm Rød (nr. 53) Bordplate & Tillbehørspakke 10 år


Produktinformasjon:
• 19–25 mm skiferplate (9 fot har 25 mm skiferplate)
• Hele bordet er produsert i massivt edeltre fra Europa (bjørk)
• Stillbare og vakkert dreiede bein
• Innebygget ballretur
• Lett å montere
• 10 års garanti på biljardbordet
• K66 vant i 100 % gummi sørger for behagelig sprett og svært gode spillegenskaper!
• Slitesterk duk av ull/nylon med utmerkede spillegenskaper (90 % ull, tykkelse 22 oz)
• Produsert i Europa med bevisste og høykvalitative materialvalg

Tilbehør er inkludert
Til dette bordet er tilbehørpakken aPriorgaming inkludert (verdi 1995 kr). Når du kjøper biljardbord av oss, får du alltid rabatt på alle våre tilbehørpakker. Pass på å oppgradere til bedre køer og baller! Se alle våre tilbehørpakker her.

Custom made – design bordet ditt selv!
Sammen med Bilijardai tilbyr vi muligheten til å spesialprodusere ditt biljardbord. Velg tresort, farge på bordet, farge på duken, design på beina, design på bordplaten, og mye mer. Kontakt oss så forteller vi mer!

Matchende biljardmøbler
Til dette biljardbordet finnes det matchende møbler å få kjøpt som passer perfekt til biljardbordet eller spisebordet ditt. En del benker leveres med en praktisk boks – perfekt til oppbevaring av biljardtilbehøret ditt! Kontakt oss så forteller vi mer!


Videoklipp: Bilijardai Pronto

Flere produktbilder

 

KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >