Biljardbord "Emperor" Matchstørrelse - 25mm skiferplate

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (3) | Skriv en anmeldelse

"Emperor" – et utrolig vakkert biljardbord til en svært attraktiv pris! Hele bordet er laget av massivt tre, og med detaljer som lær- eller frynsekurver får du den fantastiske følelsen av luksus! Bordet er ikke bare vakkert, men har også svært gode spillegenskaper. 25 mm tykk skiferplate og "K66"-vanter i 100% gummi sørger for dette. Vi kan varmt anbefale dette produktet! En flott og matchende biljardlampe kan kjøpes i tillegg, se i vårt tillbehør.

De vakre utskårne beina er produsert av solid tre. Kroppen er produsert av solid tre, og vantene er produsert av solid tre. Ja, du ser hvor vi vil hen, hele bordet er genuint og av solid edeltre! Pass dere for lignende produkter som er produsert av MDF med finér på utsiden. Det kan se bra ut på bildet, men i virkeligheten er det en stor forskjell.

Symbol: Massivt tre Symbol: 25 mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Produktinformasjon:
• 25 mm presisjonsslipt skiferplate
• Hele bordet er laget av solid edeltre (eik))
• Ferdigkledde vanter av 100% gummi (K66 gummivanter)
• Bordet er også tilgjengelig i hvitt
• Sikt i perlemor

Tilbehør er inkludert
Til dette bordet er tilbehørpakken aPriorgaming inkludert (verdi 1995 kr). Pass på å oppgradere til bedre køer og baller! Se alle våre tilbehørpakker her.

Biljardbord Emperor 7 fot:

Yttermål: 231x132 cm
Spilleoverflate: 198x99 cm

Biljardbord Emperor 8 fot:

Yttermål: 257x145 cm
Spilleoverflate: 224x112 cm

Biljardbord Emperor 9 fot:

Yttermål: 287x160 cm
Spilleoverflate: 254x127 cm

Flere produktbilder

  

KONTAKT

Kundeservice man-fre 09-17