BETALING


KJØPSGUIDE


Hvis du har spørsmål om hvilket biljardbord du skal investere i, kan det alltid være verdt å lese vår kjøpsguide Les mer

GAVEKORT

MERKEVARER

Her får dere eksklusive biljardbord fra vårt brede sortiment til fantastiske priser. Prisene gjelder både på tidligere og årets modeller. Vær raskt ute, først til mølla er det som teller.


Biljardbord Bilijardai Sport 9 fot Hvit (Yttermål: 288x161 cm) - Royalblå duk

Biljardbordet Bilijardai Sport er et profesjonelt og slitesterkt biljardbord som fungerer like bra til hjemme– som til offentlig bruk. Med en 25 mm skiferplate og K66 vantgummi, får du et biljardbord med profesjonelle spillegenskaper. Biljardbordet er utstyrt med romslige ballkurver, og finnes i størrelsene 8 og 9 fot. Biljardbordet leveres med en skiferplate i tre deler og ferdigkledte vant.

Symbol: 25 mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol: Duk i 90% ull Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Custom made Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Les mer

 Biljardbord Sydney 6 fot Svart duk (Utvendige mål 183x91,5 cm)

Sydney er det perfekte bordet for deg som har begrenset plass. Den luftige designen gjør at bordet ikke krever like mye gulvplass som tradisjonelle biljardbord, og passer derfor bra også i de aller minste rommene. Her får du et moderne bord av høyeste kvalitet og med tilbehørspakken som følger med, har du alt du trenger for å utfordre familie og venner.
Symbol: Spilleplate i tre Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Les mer

 Biljardballer Aramith School Premium

Holdbare biljardballer fra Aramith. Godt egnet for fritidsklubber og skoler!

• 57 mm
• Slitesterke – egnet for skoler

Les mer

 


KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >