Vi vet at det kan være vanskelig å finne riktig biljardbord. Uansett om du leter etter et klassisk biljardbord, et konkurransebord eller et spisebord kombinert med et biljardbord, så finnes det mengder av ulike varianter å velge mellom. Kanskje har du spesielle ønsker når det gjelder tresort, dukfarge og ballreturløsning? Sammen med Bilijardai tilbyr vi deg muligheten til å designe ditt biljardbord akkurat som du vil ha det! Det er bare din egen fantasi som setter grensene!


Slik bestiller:

my img
1. Velg konstruktoren som passer til bordet du vil tegne.
my img
2. Tegn bordet. Velg treslag, farge, dukfarge, type ben og øvrige finesser.
my img
3. Kontakt vår kundeservice for å fullføre bestillingen.

For å komme med på vår neste leveranse må du bestille bordet ditt innen: 31. august 2020
(leveranse cirka 7-10 uker etter dette)


Hva innebærer Custom Made, og hvordan gjør jeg det?

Når du designer biljardbordet ditt, tar du utgangspunkt i en konstruksjonsbasis. Per i dag tilbyr vi tre ulike basiser: Pronto, Pronto Vision og Bilijardai Sport.

Les mer om de ulike biljardbordene og deres ulike muligheter nedenfor. Uansett hvilket bord du velger som basis, bestemmer du alltid tresort, finish på bordet, design på beina, farge på duken og valg av eventuell bordplate selv.

Last ned katalog fra Bilijardai >

Biljardai | Professional billard tables >


Våre design

Biljardbord Pronto Collection

Pronto er kvalitativt biljardbord med høy klasse som også kan benyttes som spisebord. Om du har sett på biljardbordene Constantine, Torino, Mirage, Nice eller Harlyn så tar de alle utgangspunkt i Pronto som basis. Uansett hvilket design du velger, så er Pronto alltid produsert i massivt edeltre fra Europa!


Biljardbord Pronto Vision Collection

Pronto Vision er et revolusjonerende og moderne biljardbord! Biljardbordet er bygget i tre, men har en stålkonstruksjon som basis. Stålkonstruksjonen bidrar til at bordet blir utrolig stabilt samtidig som utførelsen blir slank – du kan altså glemme de tradisjonelle klumpete biljardbordene!


Biljardbord Biljardai Sport Collection

Sport Collection er vår serie med profesjonelle biljardbord som passer like godt i hjemmet som til offentlig bruk. Bordene er godkjente av EPBF (The European Pocket Billiard Federation), og er dermed godkjente for konkurransebruk.


Kontakt oss hvis du ønsker fargeprøver

Fargekart: Ask Fargekart: Björk Fargekart: Ek
Last ned fargekart > Last ned fargekart > Last ned fargekart >


Videoklipp: Pronto, Eget design

Videoklipp: Pronto Vision, Eget design


KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >