Her finner du benker og stoler som passer perfekt til biljardbordet eller spisebordet ditt. En del benker leveres med en praktisk boks – perfekt til oppbevaring av biljardtilbehøret ditt. Alle produkter i denne kategorien er bestillingsvarer!


Bilijardai Benk (Bestillingsvare)

Disse benkene er den siste puslespillbiten som skal til for at spisebordet ditt skal bli komplett. Benkene tilbyr komfort og stilrent design, og kan designes slik at de passer til akkurat ditt bord. Du kan velge fritt mellom de ulike tresortene ask, bjørk og eik. Du kan også velge hvilket skinn og hvilken farge du vil at benken din skal være trukket med.

Les mer

 


Bilijardai Benk - Noto (Bestillingsvare)

Benken Noto i teakfarget bjørk med et stilrent design tilbyr ikke bare komfort, men også oppbevaringsmuligheter, ettersom den leveres med en boks. Boksen er for praktisk og enkel oppbevaring av køer, biljardballer, triangler og annet tilbehør. Denne benken passer utmerket til Biljardbordet Noto.

Les mer

 


Bilijardai Benk - Roma

Benken Roma med det moderne designet tilbyr både komfort og oppbevaringsmuligheter, ettersom den leveres med en boks. Boksen er for praktisk og enkel oppbevaring av køer, biljardballer, triangler og annet tilbehør. Denne benken passer utmerket sammen med Biljardbordet Roma med sine stålfargede bein og det klassiske brune skinnsetet.

Les mer

 


Bilijardai Benk – Pronto Vision (Bestillingsvare)

Gjør spisebordet/biljardbordet ditt komplett med benker i valgfri utførelse. Du kan fritt velge mellom de forskjellige treslagene ask, bjørk og eik. Du har også mulighet til å velge hvilken nyanse du vil ha på treet. Benkene tilbyr komfort, stilren design og kan designes slik at de passer til akkurat ditt bord – den siste brikken for et komplett biljardbord!

Les mer

 Bilijardai spisestol – Ultra (Bestillingsvare)

Stolen Ultra kommer med et moderne utseende fra europeiske Bilijardai. For at spisegruppen din skal føles enhetlig med spisebordet/biljardbordet ditt, kan du designe Ultra slik at den passer til utførelsen på bordet ditt.

Du kan velge fritt mellom de forskjellige RAL-fargene på stålbenene og alle våre farger på kunstig lær.

Les mer

 Biljardlampe Mirage (Bestillingsvare)

En moderne og stilren lampe fra kvalitetsmerket Bilijardai.

Biljardlampen Mirage kommer til å gi rommet det siste løftet det trenger, og passer dessuten svært godt til Biljardbordet Mirage men selvsagt også til våre andre biljardbord.

Les mer

 


Biljardlampe Roma (Bestillingsvare)

En lampe fra kvalitetsmerket Bilijardai i et klassisk design.

Biljardlampen Roma kan du også designe etter dine egne ønsker, og velge hvilken tresort og farge lampen skal ha. Lampen kommer til å være prikken over i–en i rommet, og passer svært godt til Biljardbordet Roma men selvsagt også til våre andre biljardbord.

Les mer

 


Biljardlampe Harlyn (Bestillingsvare)

En elegant designet lampe fra kvalitetsmerket Bilijardai, som finnes i to ulike størrelser.

Les mer

 


Køstativ – Noto Collection (Bestillingsvare)

Inkludert i køstativkolleksjonen Noto er det et smakfullt køstativ, en klokke og et telleverk produsert i teakfarget bjørk som passer perfekt sammen med Biljardbordet Noto.

Køstativet har plass til fire køer.

Les mer

 


Køstativ – Roma Collection (Bestillingsvare)

Inkludert i køstativkolleksjonen Roma er et smakfullt køstativ, en klokke og et telleverk produsert i edeltre som passer perfekt sammen med Biljardbordet Roma. Køstativkolleksjonen Roma har, akkurat som biljardbordet, et moderne og stilrent utseende.

Køstativet har plass til fire køer.

Les mer

 


Spisebordplate – Glass (Bestillingsvare)

Å ha en spisebordplate til biljardbordet ditt er den optimale måten å utnytte plassen i rommet ditt på, ved å ha to møbler i ett. For et elegant inntrykk av spisebordet ditt, tilbyr vi glassplater i både frostet og klart glass.

Les mer

 


Spisebordplate – Tre (Bestillingsvare)

Å ha en spisebordplate til biljardbordet ditt, er den optimale måten å utnytte plassen i rommet ditt på, ved å ha to møbler i ett. For at det skal se helhetlig ut, har du muligheten til å designe spisebordplaten din slik at den passer akkurat til dine ønsker, ettersom de kommer i tre ulike tresorter: ask, bjørk og eik. Du velger også nyansen på treet selv.

Les mer

 


KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >