BETALING


KJØPSGUIDE


Hvis du har spørsmål om hvilket biljardbord du skal investere i, kan det alltid være verdt å lese vår kjøpsguide Les mer

GAVEKORT

MERKEVARER

Vi har biljardduker i forskjellige farger. Vi tilbyr bare biljardduk i hele meter og vi anbefaler at du alltid avrunder tallene opp. Hvis du skal kjøpe til vanter, kan det være lurt å kjøpe til ytterligere en meter for å være på den sikre siden. Du fester duken enten med en stiftepistol eller spraylim. Bruk en stiftepistol hvis du har en treramme på undersiden av skiferplaten, ellers skal du bruke spraylim.


Biljardduk- aPrioriGaming

Kvalitetsduk fra aPrioriGaming, finnes i flere farger og med “worsted finish”. Overflaten av duken er fremstilt i en kamullblanding som ligner en worsted duk, noe som innebærer en tettere vev som ikke bare garanterer raskere spill, men også lengre holdbarhet. Filten er veldig enkel å vedlikeholde og rengjøre - krittmerker og støv kan fjernes med en lett fuktet mikrofiberklut. aPrioriGaming er en rimelig og bra duk som vil gi deg gode resultater i spillet.

Fargekart
Raskhet: 90 % ull, 10 % nylon
Täthet: 22 oz (ounce/squaremeter)
Bredd: 160 cm
Pris: 460kr/meter
meter


Simonis Match 760

Simonis Match 760 er laget for biljard på høyeste nivå. Høykvalitetsduk som gir svært gode spillegenskaper. Hele 165 eller 195 cm bred. Se alle farger og nærbilder her. I vår guide kan du lese om hvor mye duk du trenger.
meter


KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >